Smartphone videoslots

De smartphone is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven en speelt dan ook een grote rol. Naast bellen, chatten en het weerbericht bekijken kan er ook via de mobiele telefoon meegespeeld worden op een online videoslot. Wij hebben hieronder enkele leuke gratis gokkasten genoteerd, die vanzelfsprekend beschikbaar zijn op jouw smartphone.

Starburst

Het bekendste videoslot van dit moment is de Starburst gokkast. Dit videoslot zit vol met kleurrijke animaties, zoals glimmende juwelen en oogstrelende diamanten. Toch is de opzet van het spel erg standaard, er zal gespeeld worden op vijf rollen en drie rijen. Het is ook mogelijk om met echt geld op het Starburst slot te spelen en kans te maken op hoge geldprijzen.

Game of Thrones

Jij bent vast wel bekend met de wereldbekende televisieserie Game of Thrones. Enkele creatievelingen hebben een speciale gokkast gemaakt met deze serie als thema. Ontdek nu hoe jij een spel kan spelen met alle hoofdrolspelers uit Game of Thrones. Er komen leuke features voorbij, zoals gratis draaien en hogere winstkansen bij bepaalde symbolen.

Hall of Gods

Natuurlijk spelen de beroemde goden de hoofdrol op de Hall of Gods gokkast. Speel mee op dit mysterieuze videoslot en waan jezelf voor even in een totaal andere wereld. Er komen symbolen voorbij van enkele goden, zoals Ordin en Freya. Het doel is om de draak te verslaan en dat kan alleen door voldoende te draaien aan de gokkast. Er zijn spelers die op het Hall of Gods slot een hoofdprijs van enkele miljoenen euro’s hebben gewonnen.

South Park

De online gokkast South Park is natuurlijk gebaseerd op de gelijknamige televisieserie. Dit slot beschikt over vijf rollen, drie rijen en 25 winlijnen. Jij kan zelf het één en ander aanpassen aan de instellingen. Er zitten ook nog vier bonusgames verborgen in dit slot, plus enkele mini-games.